Hírek

Sokoldalúság és biztonság: a Cat® több utas toló oszlopos targoncák felkerültek az esélyesek névsorára, akik elnyerhetik a „FLTA Safety Award” díjat
01dec.

Sokoldalúság és biztonság: a Cat® több utas toló oszlopos targoncák felkerültek az esélyesek névsorára, akik elnyerhetik a „FLTA Safety Award” díjat. A vadonatúj, sokoldalú N2, több utas toló oszlopos, Cat® targonca generáció bekerült a „Safety Award” döntőjébe, „Excellence”- kiválóság- kategóriában. A targonca gyártás szakavatott bírái kategóriánkét fogják megvizsgálni a nevezett targoncákat az elkövetkezendő hónapokban. A Győztesek nevét 2018. február 24-én hirdetik ki a „Fork Lift Truck Association” (Tagronca Gyártók Egyesülete) által rendezett gála esten.

25 éves évfordulóját ünnepelte a Cat® Lift Truck
27nov.

Vállalatunk idén júniusban ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját az új, különkiadású targoncáival és raktári eszközeivel. Az „ezüst” évfordulónkat számos, kifejezetten ezen alkalomra szánt, „25 Years Special Edition Cat®” (25 éves, különkiadás) matricával ellátott raktári és homlokvillás targonca kiszállításával ünnepeltük. A kiszállítás Järvenpää-i és Dalian-i gyárainkból történt. Már 25 éve, hogy a Cat® Lift Trucks megkezdte működését, Almereben, Hollandiában, pontosan 1992. június 23-án. A legfőbb célunk azóta is az, hogy közelebb kerüljünk vásárlóinkhoz és megértsük Őket, hogy ezáltal is jobban kiszolgálhassunk igényeiket. A Järvenpää-i és Dalian-i gyárainkból történő, különleges kiadású (25 Years Special Edition Cat®) targoncák kiszállításával ünnepeltük 25 éves évfordulónkat. Ezen termékeinket egy jubileumi matricával láttuk el: "25 years anniversary edition” (25 éves évfordulós kiadás). Erre az alkalomra gyártott termékeink magukba foglalták az IC, elektromos és raktári típusú targoncák széles választékát. Az első szériák már júniusban partnereinkhez kerültek és a nyár folyamán folyamatos volt a kiszállítás. Ez az év nagyon különleges a Cég számára, hiszen a Järvenpää-ban található gyárunk idén lett 75 éves. Továbbá még egy hatalmas mérföldkőhöz érkeztünk. Dalian-i gyárunk 2017. június 13-án legyártotta az 50 000. IC targoncát azóta, hogy 2013-ban megkezdte működését. Willem de Jong, az MFD Kereskedelmi Igazgatója elmondta, hogy ezek a sikerek tökéletesen bemutatják az MFD elkötelezettségét, szervezeti erejét és elszántságát a Cégünkkel történő együttműködés terén. Vállalatunk ezúton is szeretnénk kifejezni háláját Ügyfelei támogatásáért és bizalmáért, akik nélkül nem érhettük volna el céljainkat.

ÁLLÁSAJÁNLAT
28okt.

Autószerelők, autóvillamossági szerelők figyelem! Prémium szerviz keres prémium fizetéssel gyakorlott autószerelőket, autóvillamossági szerelőket CATERPILLAR targonca szervizébe. Jelentkezni postai úton (8184 Balatonfűzfő, Szállás u.1.), e-mailen (info@niketarg.hu) vagy telefonon (88/451-488) lehetséges.

Még egy Red Dot Award a Cat® Lift Trucks-nak
03máj.

A végfelhasználók közvetlen bevonása a tervezési folyamatokba nagyban hozzájárult az NR-N2 tolóoszlopos targoncák sikerességéhez az idei Red Dot Award elnyerésében, véli a Cat® Lift Trucks.

Targoncakezelés tipikus hibái
12febr.

Szórakoztató, de tanulságos kisfilmet készített a Cat® Lift Trucks, a targoncakezelés tipikus hibáiról, illetve azok elkerüléséről.

7 tonna hatékonyság
10febr.

Az új DP70N dízelüzemű CAT targonca jelmondata az erő és stabilitás, mindezt környezetbarát, üzemanyag takarékos módon. Úgy tervezték, hogy növekvő teljesítmény mellett csökkenjenek a fenntartási költségek.

Középpontban a Non-Stop profit
10febr.

Az új NR-N2 tolóoszlopos targoncák tervezésekor a növekvő profitra, maximális teljesítményre és a költségek csökkentésére összpontosított a Caterpillar.

Hírlevél