Értékesítés

2008 óta a Caterpillar targoncák kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk. A targoncák szortimentje rendkívül széles skálán mozog, hiszen az egyszerű gyalogkíséretű berendezéstől, a magas raktári felrakó gépeken keresztül a 16 tonna teherbírású targoncákig minden megtalálható a termékpalettán.

A gépek jellemzői:

  • rendkívüli megbízhatóság,
  • magas alapgarancia időtartam,
  • magas alapfelszereltségi szint,
  • kedvező üzemeltetési költség,
  • rendkívüli terhelhetőség,
  • hosszú élettartam

Gépeinket az egész országra kiterjedő, kiemelkedő szintű Cat® szerviz háttérrel értékesítjük. A belgiumi raktárból 24 órán belül elérhetők a szükséges alkatrészek.

Integrált vállalatirányítási rendszerünk képes nyomon követni ügyfeleink targoncáit egész életciklusukon keresztül.

Értékesítő csapatunk szívesen áll rendelkezésükre bővebb információkkal!

Horváth Péter

Kereskedelmi Igazgató

+36 (30) 991-1740

Országos

Spengler-Farkas Orsolya

Értékesítési koordinátor

+36 (20) 340 5683

Országos

Klein Attila

Targonca Értékesítő

+36 (88) 451-488

Nyugat-magyarországi Régió

Búzás Zsolt

Targonca Értékesítő

+36 (88) 451-488

Közép-magyarországi Régió

Tóth András

Targonca Értékesítő

+36 (88) 451-488

Dél-alföldi Régió

Tarcsi Csaba

Targonca Értékesítő

+36 (88) 451-488

Észak-magyarországi Régió

Brada János

Targonca Értékesítő

+36 (30) 957 6788

Dél-dunántúli Régió

Ajánlataink

Értékesítés

A Cat® gyalogkíséretű targonca család nagy teljesítményű, programozható AC motorokkal rendelkezik, és gyakorlatilag minden raktári és raktározással kapcsolatos feladatra alkalmas. Gyalogkíséretű targoncáink vezetőkíséretű, utazóplatformos, vezetőállásos és vezetőüléses kivitelben készülnek, emelési magasságuk akár 6.5 méter is lehet, és rövid- valamint hosszú távolságú szállításra különösen alkalmasak. A gépek többféle oszlopkivitellel, 1.0 és 2.0 tonna közötti névleges teherbírással készülhetnek. A sorozat gépei között a széles egységrakományok kezelésére képes széles támasztólábbal (s) valamint az iniciál emeléssel rendelkező (i) modellek is megtalálhatók. Az utóbbi különösen alkalmas olyan esetekben, ha nagyobb padló feletti szabad magasságra van szükség, mint például rámpák és egyenetlen útfelület esetén. A ‘vezetőkíséretű’ és ‘utazóplatformos’ targoncák gondosan megtervezett vezérlőkarral vannak felszerelve, mely precíz, intuitív kezelést tesz lehetővé, a kezelőállásos modellek pedig olyan kezelőkonzollal vannak felszerelve, melyek pontos, kényelmes és egyszerű használatot tesznek lehetővé. A finoman szabályozható teljesítmény, a jól átlátható oszloppal együtt a kezelő és a környezetben tartózkodók biztonságát egyaránt szolgálja, ezen kívül segíti a targonca, a teher és az állvány sérüléseinek elkerülését. Mind ezek mellett megbízható teljesítményre képesek és hosszú műszakokat tudnak végig dolgozni.

Hírlevél