Cat® EP25-35(C)N elektromos targoncák
Teherbírás:2500 - 3500 KG
Kivitel:Vezetőüléses
Teherközéppont:500 mm
Új CAT 1,5t gázos homlokvillás targonca 239 EUR/60hó + Áfától. Targonca akció raktárról!

Áttekintés

Ezek a gépek olyan esetekben jelentenek ideális megoldást, amikor a robbanómotoros targoncáknak megfelelő teljesítményszintű gépre van szükség, azonban káros anyag kibocsátás nem megengedett. Ezek a targoncák intenzív munkavégzésre és nehéz munkakörülményekre készültek, így segítségükkel nemcsak termelékeny munkavégzés történhet, hanem egyidejűleg a gép vezetése is örömet jelent, köszönhetően a nagy mozgékonyságnak, a beépített intelligenciának és komfortnak.

Tipikus felhasználási területek

 • Élelmiszer- és italgyártás és nagykereskedelem
 • Papírgyártás és nagykereskedelem
 • Öntödék
 • Vegyipar, textil- és gumiipar
 • Általános- és nehézgép gyártás


Mozgékonyság és intelligencia

A tökéletes targoncának állandóan, a környezeti feltételek változásának megfelelően, tudnia kell módosítani a működési jellemzőit. Ehhez a gépre intelligens, automatikus, adaptív működést kell megvalósítani, mely téren ez a targonca elődeihez képest jelentősen magasabb színvonalat képvisel. Az adaptív sebesség szabályozás, mely a Responsive Drive System (RDS) része, felismeri, hogy a kezelő hogyan kíván beavatkozni az egyes pillanatokban. A gép ugyanis a gyorsítópedál és a hidraulikus kezelőelemek mozgása függvényében automatikusa beállítja a gép optimális üzemmódját. Az RDS rendszer ezen kívül minden gyorsítást, lassítást és más mozgást is lágyabbá tesz.

A hagyományos kanyar üzemmódokkal szemben a targonca intelligens, szabályozott kanyarodása a gép sebességét a természetes érzetnek megfelelően, kényelmes szintre csökkenti.

A rendszer a kanyarodás elején csak kismértékű csökkentést alkalmaz, illetve olyan lágyan érzékeli a kormányzást, hogy a kezelő nem érzékel hirtelen váltást illetve dőlést a kanyarodás során.

A targonca nagy előnye még versenytársaival szemben az új generációs, két hajtott kerékkel rendelkező, mind a 4 kerék mozgását összehangoló kormányrendszer, mely a targonca manőverező képességét jelentősen növeli. A hátsó tengely +100°-os elfordulási lehetősége a szabályozott kanyarodással együtt kis ívek lágy bevételét teszi lehetővé. Hátramenet esetén a targonca egyből fordul, nincs szükség előzetes hátra toló mozgásra. A targoncát valójában az első tengely kormányozza, mely egyedi jellemző. A nagyobb mozgékonyság és könnyebb kezelhetőség mellett a hátsó tengely igénybevétele és a rajta lévő abroncsok kopása is kisebb.

Kényelmes kezelés

A fülke tágas, komfortos, a benne lévő berendezések ergonomikus elrendezésének köszönhetően a kezelő munkája során kis erőkifejtés és mozgások is elegendők. A fülke főbb jellemzői a sík, akadálymentes padló, az állítható ülés és kormánykerék, az optimális szögbe állított pedálok, és a legjobb kilátás elérése érdekében speciálisan kialakított műszerfal és ellensúly. A teljes mértékben áttervezett, állítható kartámla az új progresszív hidraulikus kezelőelemeket és a hozzá kapcsolt funkciókat kényelmesen, a kezelő ujjaival is működtethetővé teszi. A fülkébe történő beszállás és a kiszállás egyaránt egyszerű, köszönhető a nagyméretű magas fellépőnek a hosszú kapaszkodónak, és az íves akkumulátor fedélnek, mely gyors, folyamatos mozgást tesz lehetővé.

A kezelő számára a színes kijelző teljes körű információt biztosít, ezt különböző szögekből egyaránt jól lehet látni. Az üzenetek a kezelő saját nyelvén érthető formában jelennek meg, melyet a szimbólumok tesznek még érthetőbbé. A gépen egy két állású kulcsos kapcsoló is található, melynek segítségével a gépet ECO vagy PRO üzemmódba lehet kapcsolni, így a targoncát a kezelő tapasztalatához, illetve alacsony energia fogyasztást, valamint dinamikus mozgást igénylő feladatokhoz lehet igazítani.

Legfontosabb jellemzők

 • Responsive Drive System (RDS) rendszer adaptív sebesség szabályozással, mely lehetővé teszi a targonca jellemzőinek beállítását a gyorsítópedál és a kezelőelemek működtetési sebessége függvényében. Ezzel a gép működése a kezelő igényeihez igazodik, valamint lágy elindulás és megállás érhető el.
 • Az intelligens, szabályozott kanyarodásnak köszönhetően a kanyarodás természetes érzetet kelt, a targonca nem dől, viszont a termelékenysége sem csökken.
 • A két állású kulcsos kapcsoló lehetővé teszi kezdők számára az ECO üzemmódot kezdő targoncavezetők, illetve energiatakarékos üzem esetén. A PRO üzemmód gyakorlott kezelők számára, valamint nagy teljesítmény igény esetén alkalmazható. Ezen kívül további opcionális beállítások is elérhetők, hogy a targoncát pontosan az igényekhez lehessen szabni.
 • Új generációs, két hajtott kerékkel rendelkező, mind a 4 kerék mozgását összehangoló, sebesség szabályozással rendelkező kormányrendszer. A hátsó tengely +100°-os elfordulási lehetősége, azonnali, kényszermozgás nélküli kanyarodást tesz lehetővé. A kormányzás az első kerekek forgásának szabályozásával történik, melynek köszönhetően a targonca páratlanul jól manőverezhető, vonóereje jobb, és az abroncsok élettartama is magasabb.
 • Teljesen színes, időjárásálló, a kilátást nem akadályozó kijelző, melyen az üzenetek a kezelő saját nyelvén jelennek meg. Kezelése könnyen elsajátítható, a targonca állapota könnyen leolvasható. Segítségével a targonca rendeltetésszerű használata könnyebben megvalósítható, így magát a beruházást is védi.
 • A kartámaszt teljesen áttervezték, így anatómiai szempontból tökéletesen támasztja alá a kart, miközben a szabad mozgást sem akadályozza. A hidraulikus kezelőelemek rugóinak erőssége optimális. A targoncát Jostick-kal is fel lehet szerelni.
 • A széles, magas fellépőnek és a hosszú kapaszkodónak, valamint a targonca íves formájának köszönhetően, gyorsan és könnyen lehet beszállni a tágas, akadálymentes padlóval rendelkező kezelőfülkébe.
 • A kezelőelemek és a kijelző ergonomikus elrendezésű. Az ülés és a kormánykerék állítható, a pedálok szöge optimális. A kezelőfülkéből minden irányban kitűnő a kilátás, így a géppel kényelmes munkavégzés valósítható meg.
 • A kartámlán opcionálisan az alábbi funkciók kezelőelemei is elhelyezhetők, így ezeket a kezelő az ujjaival is tudja működtetni: előre/hátra irányváltás, szorító adapter kioldása, automatikus döntés középhelyzet.
 • Az opcionális, intelligens sebesség és mozgás határolás automatikusan korlátozza a haladási és döntési sebességeket, amikor a villák a szabademelési fokozat felett vannak. Ez a stabilitásra és a mozgékonyságra egyaránt pozitív hatással van.
 • Az automatikus hidraulikus rögzítőfék és a Hill hold funkció azonnal működésbe lép amikor a gyorsítópedált felengedik, így akadályozva meg, hogy a targonca rámpán visszaguruljon, külön kapcsoló vagy kar használata nélkül.
 • A gép gazdag alapfelszereltsége a kezelőt érzékelő rendszert (Presence Detection System+; PDS+), a karbantartásmentes nedves tárcsafékeket és a fő egységek IP54 védelmét egyaránt tartalmazza.
EP25N
Teherbírás: 2500 KG
Teherközéppont: 500 mm
Motor: Elektromos
EP25CN
Teherbírás: 2500 KG
Teherközéppont: 500 mm
Motor: Elektromos
EP30N
Teherbírás: 3000 KG
Teherközéppont: 500 mm
Motor: Elektromos
EP30CN
Teherbírás: 3000 KG
Teherközéppont: 500 mm
Motor: Elektromos
EP35N
Teherbírás: 3500 KG
Teherközéppont: 500 mm
Motor: Elektromos

Amenyiben felketette érdeklődését az alábbi termékünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az ajánlatkérés elküldése után, egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.