Cat® NRM20-25K több utas tolóoszlopos targoncák
Teherbírás:2000 - 2500 KG
Kivitel:Vezetőüléses
Teherközéppont:600 mm
Vásároljon Cat® GP15N targoncát 13.490 euro+áfáért augusztus 31-ig! További információ az Ajánlataink menüben.

Áttekintés:

Ez a két több utas tolóoszlopos targonca tökéletes  megoldást kínál a négykerék-meghajtásnak köszönhetően. Az előre-, hátra-, oldalra irányuló mozgással, valamint a párhuzamos és forgómozgással nagyobb rugalmasságot biztosítanak  a legtöbb négykerék-meghajtású targoncánál.

Kivételes mobilitás érhető el a  “Fly-by-wire” kormány technikának és az egyenként fékezhető és kontrollálható tehergörgőknek köszönhetően. Az emelési magasság jelző és az opcionálisan rendelhető magasság előprogramozóval is elérhetőek a targoncák a komplikáltabb feladatok elvégzéséhez. Minden kerekek mindkét irányban  360° -ban fordul, ezen kívül az AC motor biztosít erőteljes gyorsítási és fékezési, valamint fokozatmentes sebességállítási lehetőséget.

A hosszabb szervizintervallumok és az alkatrészekhez való könnyű hozzáférés minimalizálja az állásidőt, így hozzájárulnak az alacsonyabb fenntartási költségekhez.

NRM20K
Teherbírás: 2000 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor: Elektromos
NRM25K
Teherbírás: 2500 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor: Elektromos

Amenyiben felketette érdeklődését az alábbi termékünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az ajánlatkérés elküldése után, egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.