7 tonna hatékonyság

Az új DP70N dízelüzemű CAT targonca jelmondata az erő és stabilitás, mindezt környezetbarát, üzemanyag takarékos módon. Úgy tervezték, hogy növekvő teljesítmény mellett csökkenjenek a fenntartási költségek.

A tervezők úgy gondolták, hogy a Perkins 4 hengeres 854E motor a legmegfelelőbb e célra, mert ez a motor a hihetetlen teljesítménye mellett kényelmesen teljesíti az Euro IIIB károsanyag- kibocsátásra vonatkozó szigorú előírásokat.

Kulcsfontosságú újítás volt a kompakt turbó feltöltő bevezetése, mely növeli a teljesítményt, de 18%-al kevesebb üzemanyagot fogyaszt, mint a korábbi motorok.

Bevezették még a legújabb dízel részecskeszűrő technológiát (DPF), mely lehetővé teszi a passzív regenerációt. A kerámiaszűrő nem igényel karbantartást.

A Motor Védő Rendszer (EPS), folyamatosan ellenőrzi az olajnyomást, valamint a hűtőfolyadék hőmérsékletét. Rendellenesség esetén korlátozza a motor és hidraulika teljesítményét. Így biztosítja a motor élettartamának növekedését.

A DP70N erős acél vázzal rendelkezik. Az alacsony súlypontja nagyobb stabilitást és hatalmas teherbírást biztosít. Minden alkatrész extrém ellenálló képességgel rendelkezik, így a sérülések nagyon ritkány fordulnak elő, ez segíti a karbantartási költségek minimalizálását.

További hírek

Hírlevél