Felhasználási feltételek

Kérjük, honlapunkkal kapcsolatban vegye figyelembe az alábbiakat:

Ez a honlap szerzői joggal és tulajdonjoggal védett részeket tartalmaz, mely védettséget a felhasználó köteles figyelembe venni. Ez kiemelten vonatkozik a logókra, képekre és videókra. A CATERPILLAR, CAT logója és a “Caterpillar yellow” kereskedelmi arculata, valamint a vállalati és termékazonosítók a Caterpillar védjegyei, melyek engedély nélküli használata tilos. A fájlok és adatok kizárólag magán célra történő letöltése, nyomtatása és elmentése a megengedett, az ettől eltérő célú felhasználás csak a NIKETRANS Targonca Kft. kifejezett írásbeli engedélye alapján lehetséges.

A NIKETRANS Targonca Kft. nem vállal felelősséget semmilyen adatveszteségért vagy –sérülésért, mely a honlap böngészése vagy az adatok letöltése során keletkezhet. Más honlapokra mutató linkek esetében  nem vállalunk felelősséget azok tartalmáért.

Katalógusok, brossurák:

A katalógusokban, brossurákban szereplő adatok nem minősülnek ajánlattételnek, csak tájékoztató jellegűek.
Az adatok pontosságáért, teljességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget.
A felszereltségre, illetve a targoncák paramétereire vonatkozó garantált információk csak cégünktől, illetve képviselőinktől szerezhetőek be.

Akciók:

Akcióink kizárólag a készlet erejéig, illetve a megadott időtartamon belül érvényesek.
Az adatok pontosságáért, teljességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az akciós készletről, illetve az akció pontos időtartamáról kollégáink adhatnak bővebb felvilágosítást.

Friss hírek

Hírlevél