A Cat® Lift Trucks két belépő modell bevezetése, tolóoszlopos targoncák használatának előnyei a széleskörű anyagmozgatásban

';

Az 1,4 tonnás NR14N2L és a 1,6 tonnás NR16N2L tolóoszlopos targoncákat könnyű és közepes feladatokhoz tervezték 7,5 méteres magasságig. Alacsonyabb ára ellenére a gyártó kihangsúlyozza, hogy ezen targoncák minősége, ergonómiája és finom kezelése megegyezik a Cat® targoncacsalád tolóoszlopos tagjaival.

Növelje a termelékenységet

A belépő modellek teljesítménye mind erőteljes, mind kifinomult, köszönhetően az erős sebességváltónak, a merev targonca és az oszlop felépítésének, a megbízható hidraulikának, az érzékeny meghajtórendszernek (RDS), az új generációs vezérlő technológiának és a passzív kilengésszabályozásnak (PSC).

A PSC egy olyan fejlesztés, amely nyitva tartja az automatikus rögzítőféket, így a kilengési energiát a targonca teljes tömege elnyeli. Eközben a nagy szilárdságú oszlop és az alacsony súrlódású oldalmozgatás tovább csökkenti a lengést, valamint a csavarodást és a zajt.

Ezek a tényezők együttesen lehetővé teszik a magas emelést és maradék kapacitást, a pontos vezetést és a rakomány kezelést. A sofőr így gyorsabban, biztonságosabban és kényelmesebben tudja végezni az anyagmozgatást.

Növelje a kezelő kényelmét

A targoncavezető tágas kabinja igényesen bélelt felületekkel, kényelmes Grammer üléssel, valamint számos tárolási és biztonsági funkcióval rendelkezik. A vezető megfelelő panoráma és felfelé való kilátását, valamit a vezető védelmét a legújabb bukókeret és emelőkocsi kivitelezése biztosítja. A színes és fényes kijelző a vezetőt teljes körűen tájékoztatja.

A nagy pontosságú kezelőszerv ujjbeggyel irányítható hidraulikus karjai, ergonómikus, állítható kartámaszban vannak elhelyezve. Ez anatómiailag megfelelő támaszt, szabad mozgást és tökéletes kézpozíciót nyújt. A kormánykeréken kialakított mélyedések megfelelő kontrollt biztosítanak a kezelők különböző igényeihez alkalmazkodva. A kormány magassága és dőlése állítható valamint a ki- és beszállás megkönnyítése érdekében felemelhető.

A kormányzási reakció fokozatos lassulása a növekvő menetsebesség mellett a manőverezés biztonságosan irányítható. Kanyarban, vagy megemelt teher szállítása esetén a nem biztonságos vezetői viselkedést megakadályozzák az automata rendszerek, amelyek finoman fokozatosan beállítják a sebességet a kanyarodáshoz és az emelési magassághoz. A raklapokról való teher leesését az iniciál emelés felett történő sebességcsökkenés is akadályozza.

Váltson most tolóoszlopos targoncára

A belépő modellek árképzését nagyrészt egy gazdaságos, kevésbé speciális oszlop-megoldás alkalmazásával érik el, mint a többi Cat tolóoszlopos targoncáké, de amely megfelel a könnyebb anyagmozgatási alkalmazások igényeinek. Ezenkívül a két új modell tartóssága és alacsony karbantartási igénye révén csökkenti a teljes élettartam költséget (TCO).

A robusztus felépítés minimálisra csökkenti a károkat és a kopást, míg a gyors és egyszerű szervizelés vagy alkatrészcsere csökkenti az állásidőt. A sok termelékenységi és TCO-előny mellett a tervezők úgy vélik, hogy tökéletes lehetőséget teremtettek a felhasználók számára, hogy tolóoszlopos targoncára váltsanak. A belépő modellek a legkülönfélébb igényeket elégítik ki a kis és közepes méretű raktárakban, üzletekben és kiskereskedelmi üzletekben.

A nehezebb, magasabb, szűkebb vagy összetettebb műveletekhez 13 másik modell közül lehet választani a Cat tolóoszlopos targoncák kínálata közül. Ezek között normál, nagy teljesítményű, kompakt, terpeszes és többutas változatok elérhetők.
                                                               

További hírek

Hírlevél