A Cat® Lift Trucks lépést tart a legújabb trendekkel

A nagy kereskedelmi kiállítások folyamatosan ráírányítják a figyelmet az anyagmozgatás iparban megfigyelhető gyors változásokra. Minden vállalat számára fontos, hogy ne maradjon le a fejlődésben, ezért Hans Seijger, a Cat® Lift Trucks EAME régió Marketing és Értékesítési elnökhelyetttese a következő tanáccsal segít a vállalatoknak, hogy lépést tartsanak a trendekkel.
“A piacon tapasztalható elmozdulások a belsőégésű (IC) motortól az elektromos üzemű targonca felé, és az ellensúlyostól a raktári targonca felé tükrözik a változó üzleti szükségleteket.” – állapítja meg Hans Seijger.
“A vásárlókat figyelmeztetni kellene, hogy a beszállítók az előttük álló kíhívásokat különbözőképpen értik meg.” - folytatja. “A Cat® Lift Trucks küldetéséhez híven szorosan együttműködik a végfelhasználókkal a termékfejlesztésben és a termékek egyedi alkalmazási területekre és piacokon történő szabványosításában.
A jelenlegi és a jövőbeli igények kielégítésére tervezett Cat Lift Trucks “zászlóshajók” között megtalálhatóak az alacsony emelésű komissiózó targoncák, a tolóoszlopos targoncák és a többutas tolóoszlopos targoncák N2 generációja, valamint az EP25-35(C)N 80V-os elektromos homlokvillás targoncák.
“Az egyik termékformáló trend a vállalatok és a szabályozók irányából érkező növekvő igény a nagyobb energiahatékonyságra. Példaként említem az új Cat® NO-N2 alacsony emelésű komissiózó termékeinket, amelyek a piac legenergiahatékonyabb targoncái.” – fűzi hozzá Hans Seijger.
Megjegyzi azt is, hogy elsősorban a technológiai fejlődés határozza meg a változást. Az  eredmények pedig magukkal hoznak növekvő igényt az automata vezérlésű járművekre (AGV). A Cat Lift Trucks ezeket a technológiai újdonságokat tökéletesen építi be termékeibe, köszönhetően a termékcsaládon belüli alapos és az élvonalbeli AGV tervezésnek és a gyári felszereltségnek.
Azonban hiába övezi nagy érdeklődés a technológiai fejlődést, az Elnökhelyettes szerint a mai vásárlók a targoncákban az igényeiket kielégítő és átfogó élményt keresnek. “A Cat® Lift Trucks a partnereivel együtt a ‘felhasználói élmény’ tudományának úttörői voltak és olyan jellemzők kidolgozásához járultak hozzá, mint a Rádiós Adat Rendszer (RDS), amely minden fentebb említett terméknek részét képezi.”

Egyszerűsített szolgáltatások

A globalizáció és az erősödő gazdasági nyomás olyan kulcsfontosságú trendek, amelyek arra ösztönzik a vásárlókat, hogy a targoncák eladásán kívül más szolgáltatásokat is elvárjanak a kereskedőktől. A Cat Lift Trucks egy olyan teljeskörű csomagajánlat összeállítását javasolja a vállalatoknak, amely egyszerre tartalmaz egyablakos logisztikát és rendszerszolgáltatást az egész világra kiterjedő hálózattal
“Nem minden targonca gyártó és forgalmazó tudja ezt megvalósítani,” – hangsúlyozza Hans Seijger. “A Cat Lift Trucks a kereskedőin és központi ügyfélszolgálatán keresztül minden részletre kiterjedő megoldásokat nyújt: lízing és bérlet, szervizelés és alkatrészek, flottakezelés, specializált technikai és értékesítési tréning és számtalan kiegészítő termék.” A nemzetközi szinten kereskedő vállalatok igényeinek kielégítésére a Cat Lift Trucks és anyavállalata szélesítette a tevékenységi körét és növelte a beruházásokat azokon a területeken, ahol korábban gyengébb jelentéttel bírt. A jelentős globális jelenlét a Nemzetközi Kiemelt Ügyfelek Részleg (IKA) koordinációjával együtt egyszerűsíti a határokon átnyúló tevékenységeket.
Az előnyök jobban kihasználhatóak az egyik legújabb trendnek, az Ipari Eszközök Internetének (IIoT) köszönhetően. Ennek bevezetésére bátorítja a vállalatokat a Cat Lift Trucks, amely már alkalmaz egy IIoT-alapú távfelügyeleti rendszert, a flottakezelő “ViSR”-t.
“A ViSR-rel követhető, éppen hol van a targonca, ki vezeti és mennyi ideje működik, miközben egyszerűsíti a berendezés ellenőrzést és a rázkódás jelentéseket” – magyarázza Hans Seijger. “Hisszük, hogy ez a fajta kapcsolat fontos szerepet fog játszani az anyagmozgatásban, a logisztikában és más területeken is a jövőben.”
Bővebb információt a Cat® targoncákról, raktári berendezésekről és a kapcsolódó szolgáltatásokról a www.catlifttruck.com honlapon olvashat. Videóink megtekinthetőek a https://www.catlifttruck.com/videos oldalon.
Tagek:
materials handling, Cat Lift Trucks, low-level order pickers, Responsive Drive System (RDS)
                                                                       

További hírek

Hírlevél