NSS16-20N(I)(S) vezetőüléses rakodótargoncák - ergonomikus kialakításúak intenzív rakodáshoz és belső szállításhoz

A Cat® vezetőüléses rakodótargoncák termelékenységnövelő és költségcsökkentő alternatívát kínálnak az áruk rakodásához, kiemeléséhez és szállításához. Az vezetőüléses megoldásunk magas szintű kényelmet és ergonómiát biztosít a több órát és nagy területeket lefedő, leterhelt operátorok számára. Kompakt méretei, könnyű manőverezhetősége és nagy emelőereje lehetővé teszi a raktári tárolási sűrűség növelését, teljesítményelőnyei pedig fokozzák a termelékenységet.

Ezek a rugalmas vezetőüléses raklapemelő targoncák számos alkalmazásban a tolóoszlopos targoncák olcsóbb helyettesítőiként használhatók. Emelés tekintetében jól felveszik a versenyt sok tolóoszlopos targoncával - és szűkebb helyeken is képesek működni.

A platformos rakodótargoncák helyettesítésére is alkalmasak. A platformos rakodótargoncákhoz képest gyorsabbak, kisebb a helyigényük és nagyobb magasságba tudnak emelni. Ráadásul nem kell megállniuk a platformok vagy az oldalsó rudak össze- és kihajtásához.

Az ilyen típusú elektromos rakodótargoncákkal keskenyebbé teheti a folyosókat és magasabbá az állványokat - a raktár teljesebb kihasználása érdekében. A munkasebesség is megnövekszik. Az operator teljesen védve van a targonca robusztus felépítésének köszönhetően, ezáltal lehetővé téve a folyosók közti szabad és biztonságos közlekedést. Automatikus stabilitássegítő eszközökkel a Cat® vezetőüléses rakodótargoncák sebessége a tevékenységeknek megfelelően optimalizált - így biztosítva a gyors, de biztonságos működést.

A felhasználók a fejlett és támogatott meghajtási, hidraulikus és kormányrendszerek előnyeit élvezhetik, amelyek minden művelet gyors és zökkenőmentes elvégzését teszik lehetővé. A targoncák kezelése felhasználóbarát vezérléssel történik. Ezek közé tartoznak az ujjheggyel vezérelhető hidraulikus karok, az állítható kartámasz, valamint a pozícionálható mini kormánykerék. Ezek teljesen nyugodt kar- és vállpozíciót biztosítanak az operátoroknak, és enyhítik az ismétlődő anyagmozgatási feladatokkal járó igénybevételt és stresszt.

A feszültség, az ismétlődő megterhelések miatti sérülések és a fáradtság minimalizálása, valamint a kezelői teljesítmény optimalizálása érdekében az ergonómiai tervezés prioritást kapott. Az operátor kényelmes ülése, a zaj és a rezgés minimalizálása, és opcionálisan további alkalmazkodási lehetőségek is a rendelkezésre állnak. A tökéletes illeszkedés érdekében még elektromosan állítható padlómagasságra is van lehetőség. Az optimalizált és tartós termelékenységre való törekvés során minden követ megmozgattunk.

Minden más Cat® elektromos rakodótargoncákhoz hasonlóan a vezetőüléses típusok is Li-ion vagy ólom-sav akkumulátorral kaphatók. Ahol Non-stop termelékenységre, optimális hatékonyságra és maximális nyereségre van szükség, ott a Li-ion technológia sokat nyújthat.

 

Érdekelné egy Cat® vezetőüléses rakodótargonca teleszkópvillákkal?

Az NSS12N2TF teleszkópvillás rakodótargoncánk speciálisan kettős mélységű állványrendszerekhez készült, de számos más felhasználási területre is alkalmas. Például hosszú rakományok kezelésére vagy teherautók rakterének átfogó elérésére. A sokoldalú, teleszkópvillás Cat® rakodótargonca képes akár tolóoszlopos targoncaként, négypontos támasztólábú tolóoszlopos targoncaként, raklapszállító targoncaként és komissiózóként is működni.

További hírek

Hírlevél