Mindenki nyer a Cat® Lift Trucks-al és az új alkatrész stratégiával

Az elv egyszerű. A modultípusos tervezési koncepciók lehetővé teszik az alkatrészek nagymértékű megosztását modellcsaládjaink között. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebb féle pótalkatrészre van szükségünk a flották üzemben tartásához. Ezért van az, hogy a Cat® szervizkocsik elegendő készletet tudnak szállítani szinte az összes szükséges szervizeléshez vagy javításhoz. Ha targoncája egy kis figyelemre szorul, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy egyetlen látogatással megjavítjuk.

Ez nagy előnyt jelent a konkurenciával szemben, amelynek szolgáltatói alacsonyabb FTFR-rel rendelkeznek. Minden egyes alkalommal, amikor az első javítás lehetetlennek bizonyul, el kell kérniük a hiányzó alkatrészeket, és egy második látogatást kell tenniük. Ez általában legalább egy plusz napot ad a targonca állásidejéhez. A targoncát használó vállalkozás termelékenységet veszít - vagy plusz pénzt kell költenie tartalék targoncákra.

 

Közös alkatrész stratégiánk és magas FTFR-ünk révén képesek vagyunk:

  • Csökkenteni a javításig eltelt átlagos időt (MTTR).
  • Csökkenthetjük a járművön kívüli (VOR) állásidőt.
  • Maximalizálni flottája kihasználtságát, üzemidejét és teljesítményét.

 

Spóroljon a targoncák alkatrészein, a munkadíjon, az üzemanyagon és a szén-dioxid kibocsátáson is

Azok számára, akik targoncaalkatrész-készleteket tartanak fenn, közös alkatrész stratégiánk nagyszerű hír. Drámaian csökkenti a magas szintű szerviz és üzemidő biztosításához szükséges elegendő készlet fenntartásának beruházási költségét.

A kevesebb szervizautós út révén kereskedőink a munkaerő- és üzemanyagköltségeken is spórolnak. Ez lehetővé teszi számukra, hogy még költséghatékonyabban szolgálják ki az Ön vállalkozását.

A közös alkatrészek további előnye a nagyobb ismertség. A targoncamérnökök jól megismerik őket, és nagyon gyorsan és egyszerűen ki tudják cserélni azokat szükség esetén. Eközben a közös kezelőszervek és rendszerek ismerős megjelenése és működése segíti az operátorokat a targoncák produktív és biztonságos használatában. Jobb munkateljesítményre számíthat, kevesebb baleseti kár és állásidő mellett.

Végül, de nem utolsósorban, közös alkatrész stratégiánk csökkenti az Ön karbonlábnyomát. Gondoljon csak a szervizautók és alkatrészszállítók útjainak csökkentésével megtakarított üzemanyagra és károsanyag-kibocsátásra. Ezek olyan ismétlődő tevékenységek, amelyek során a megtakarítások napok, hetek, hónapok és évek alatt hatalmas mértékben felhalmozódnak.

 

Cat raktári felszerelések alkatrészmegosztása

A közös alkatrész stratégiánk folyamatos fejlesztése különösen fontos a Cat raktárberendezések termékcsaládjaiban. Az ilyen sokféle szerepkörre tervezett targoncákhoz a közös alkatrészek elérése nagy kihívást jelenthet. Legújabb tolóoszlopos targoncáink és magas emelésű komissiózóink (HLOP) példátlan szintű alkatrész-megosztást kínálnak. Ugyanez igaz a teljes rakodótargonca és raklapemelő és szállító targonca családjainkra is.

Például a platformos rakodótargoncáink, a platformos raklapszállító targoncáink és a platformos dupla raklapemelő targoncáink legtöbb alapvető alkatrésze azonos. Ez magában foglalja a gépházukat és az alvázukat is. Az oszlopos kialakítású verziók oszloprendszere közös a vezetőüléses és vezetőállásos rakodótargoncáinkkal. Az egyik igen nyilvánvaló közös alkatrész az emPower kormányfej. Ez most már minden Cat gyalogkíséretű és platformos rakodótargoncán, raklapszállító targoncán és dupla raklapemelő targoncán megtalálható.

 

További targonca időmegtakarítások

Azokban a ritka esetekben, amikor mégsem állna rendelkezésre a szükséges alkatrész, gyorsan betudjuk szerezni. Kereskedőink raktárai mindig jól felszereltek. Emellett Cat Alkatrészellátási tevékenységet is folytatunk, amely piacvezető szintű hozzáférhetőséggel rendelkezik.

Ne feledje, hogy a Cat targoncák minőségükről, strapabíróságukról és megbízhatóságukról híresek. E tulajdonságok miatt ritkábban van szükség az elhasználódott vagy sérült alkatrészek cseréjére. Targoncáinkat a gyors, könnyű és ergonomikus mérnöki hozzáférhetőség érdekében is tervezték. Ez felgyorsítja mind a rutinkarbantartást, mind a javításokat.

További hírek

Hírlevél