Cat® DP20-35N3 dízel targoncák
Teherbírás:2000 - 3500 KG
Kivitel:Vezetőüléses
Teherközéppont:500 mm
ÚJ Caterpillar GP15N targonca akciós ára: 18 900 EUR+ÁFA-tól + AJÁNDÉK CAT elektromos 1,5t raklapemelő !

TARTÓS, ROBOSZTUS, ERŐS...

ROBBANÓMOTOROS TARGONCÁINK KIS TEHERBÍRÁSÚ SOROZATA KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS SEBESSÉG PARAMÉTEREKKEL RENDELKEZIK. EZEN KÍVÜL FOGYASZTÁSA IS KEDVEZŐ, MELYNEK KÖVETKEZTÉBEN KÖNNYEN ÉS GAZDASÁGOSAN ÜZEMELTETHETŐ.

A sokféle teherbírás, váztípus, oszlopkialakítás és motorméret között Ön is biztosan megtalálja a saját szükségleteinek leginkább megfelelő konfigurációt.

Ideális jármű ipari feladatokra: a gép nagy vonóerőt képes kifejteni emelkedőn és csúszós felületen egyaránt. A tömör, fúvott abroncsok pedig a kezelő kényelmét biztosítják.

Legújabb Stage V besorolású dízelmotorunk fejlett kipufogógáz-kezelési technológiájának köszönhetően megfelel az EU szigorú szabályozásának is. A motor integrált figyelmeztető rendszere és könnyű karbantarthatósága biztosítja, hogy targoncája mindig rendelkezésre álljon, költségei pedig a lehető legkisebbek legyenek.

A targonca széleskörű felszereltséggel rendelkezik, így a Cat targoncák minden feladatra optimálisan használhatók. A gép például dupla légszűrővel van felszerelve, mely a motor védelmét szolgálja poros környezetben (malmok, téglagyárak), az opcionális emelőszemekkel pedig a targoncát át lehet emelni hajókra (kikötői alkalmazás) vagy tehergépkocsikra (mobil használat).

DP20N3
Teherbírás: 1750 KG
Teherközéppont: 500 mm
Motor:
DP25N3
Teherbírás: 2500 KG
Teherközéppont: 500 mm
Motor:
DP30N3
Teherbírás: 3000 KG
Teherközéppont: 500 mm
Motor:
DP35N3
Teherbírás: 3500 KG
Teherközéppont: 500 mm
Motor:

Amenyiben felketette érdeklődését az alábbi termékünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az ajánlatkérés elküldése után, egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.