Cat® NR14-16N2L Light tolóoszlopos targoncák
Teherbírás:1400 - 1600 KG
Kivitel:Vezetőüléses
Teherközéppont:600 mm
ÚJ Caterpillar GP15N targonca akciós ára: 18 900 EUR+ÁFA-tól + AJÁNDÉK CAT elektromos 1,5t raklapemelő !

E BELÉPŐ SZINTŰ MODELLEKET KÖNNYŰ ÉS KÖZEPES IGÉNYBEVÉTELRE FEJLESZTETTÜK, 7,5 MÉTERIG TERJEDŐ EMELÉSI MAGASSÁGOKHOZ. A CÉL, HOGY BŐVÍTSÜK AZ A TOLÓOSZLOPOS TARGONCÁT ÜZEMELTETŐ CÉGEK KÖRÉT. EZEKET A TARGONCÁKAT UGYANOLYAN MINŐSÉG, ERGONÓMIA ÉS FINOMAN VEZÉRELHETŐ TELJESÍTMÉNY JELLEMZI, MINT A CAT® TOLÓOSZLOPOS TARGONCA-CSALÁD TÖBBI TAGJÁT.

Az erős sebességváltónak, a merev kialakítású targoncaváznak és oszlopnak, a megbízható hidraulikának, a Responsive Drive System (RDS) menetrendszernek, a fejlett kezelőszerveknek, valamint a passzív lengésvezérlésnek köszönhetően a targoncák egyszerre erőteljesek és kifinomultak. Az eredmény: nagy emelési és tartalék kapacitás, zökkenőmentes, precíz rakománymozgatás és közlekedés.

Az ergonómikus, állítható kartámaszba fejlett, ujjheggyel irányítható hidraulikus kezelőszervek vannak beépítve. A kormánykerék magassága és szöge állítható; a kezelő számos kézpozícióból kormányozhat. Az élénk színvilágú többfunkciós kijelző hasznos információkat szolgáltat.

A tágas fülkét kényelmes Grammer ülés, bélelt falak és többféle praktikus tárolóhely jellemzik. A fülkéből a kezelő jól kiláthat körbe és felfelé is, miközben élvezi a borulókeret és a targonca egyéb szerkezeti elemeinek védelmét.

A menetsebességet a rendszer automatikusan, fokozatmentesen szabályozza fordulókban és a villa megemelt állapotában, megakadályozva az esetlegesen nem biztonságos kezelést. A többi biztonsági rendszer között szerepel a kormányzás érzékenységének fokozatmentes csökkentése a menetsebesség növekedésével is – így a manőverezés mindig biztonságos lehet.

NR14N2L
Teherbírás: 1400 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:
NR16N2L
Teherbírás: 1600 KG
Teherközéppont: 600 mm
Motor:

Amenyiben felketette érdeklődését az alábbi termékünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az ajánlatkérés elküldése után, egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.