Cat® NTR30N vontató targoncák
Teherbírás:3000 - 3000 KG
Kivitel:Vezetőállásos
Teherközéppont:nincs mm
Új CAT 1,5t gázos homlokvillás targonca 239 EUR/60hó + Áfától. Targonca akció raktárról!

Áttekintés:

Kiváló irányíthatóság és tágas kezelőállás a könnyű kezelhetőségért és a termelékenység növeléséért.

A Cat® NTR30N vontató targonca tökéletes választás számos, üzemen belüli vontatási feladatra, különösen az autógyártás területén.

Számos előnye közé tartozik magas végsebessége, kiváló gyorsulása és lassulása, akkumulátorának nagy kapacitása, ergonomikus kialakítása, jó manőverezhetősége és a beépített biztonsági berendezések, melyek együttesen biztosítják a csúcsminőséget, valamint a stressz- mentes munkakörnyezetet a gépkezelők részére.


Biztonságos és a termelékenységet elősegítő kezelhetőség

Díjnyertes kis emelési magasságú komissiózó targoncánk alapjaira építve az NTR30N kivételes komfortot és kezelhetőséget biztosít kezelőjének, még a hosszú műszakok végén is.


A tágas, lekerekített élekkel rendelkező kezelőállás könnyű átjárhatóságot, és gyors ki-, és belépést tesz lehetővé.


A vezérlő panel LCD kijelzőjének menüje egyszerűen kezelhető, könnyen leolvasható a haladási sebesség, az akkumulátor töltöttségi állapota, valamint a figyelmeztető és hibaüzenetek.


A kezelők meg lesznek elégedve az ‘F1’ stílusú kormánykerékkel, melyen bármelyik kézzel könnyen elérhetők a fő funkciók kezelőelemei, megkönnyítve ezzel a tolatást.


A hajtó kerék automatikus egyenesbe állítódása következtében a targonca mindig egyenesen előre indul. A gyorsulás lágy és szabályozható, a bármely sebességnél tökéletes irányíthatóságról és manőverezhetőségről a rövid fordulási sugár, a progresszív kormányzás, és kanyarodás esetén az automatikus sebességcsökkentés gondoskodik.


A csúszásgátló bevonattal ellátott, széles kezelőálláson, amely egyben ’holt ember kapcsoló’ is, minden kezelő megtalálja a számára leginkább komfortos testhelyzetet anélkül, hogy egy kis pedált nyomva kéne állnia.


A vontatmány egyszerű, két mozdulattal történő fel-, és lecsatolását az opcionális oldalsó kezelőelemek teszik lehetővé, melyek akkor is hasznosak, ha a kezelőnek két szomszédos terület között gyalog célszerű mozognia.

NTR30N
Teherbírás: 3000 KG
Teherközéppont: nincs mm
Motor: Elektromos

Amenyiben felketette érdeklődését az alábbi termékünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az ajánlatkérés elküldése után, egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.