Bérbeadás

Dízel-, gáz- és elektromos üzemű targoncákból, 1-6 tonna teherbírásig több mint 300 darabos bérflotta áll Megrendelőink rendelkezésére. A targoncák a néhány napos bérlettől akár a több éves időtartamra szóló lekötéssel is igényelhetők.

Igény esetén 2-3 éves lekötéssel az anyagmozgatáshoz szükséges teljes géppark kiváltására is vállalkozunk.

Gépeink rendelkeznek a szükséges dokumentációval, így azok az üzemeltetés helyén azonnal üzembe helyezhetők. A szállítást saját trailerünkkel végezzük, így a megrendelést követően akár pár órán belül leszállítjuk az Önöknek megfelelő targoncát.

Komplett logisztikai, anyagmozgatási, rakodási feladatokat is vállalunk targoncakezelővel és anyagmozgató eszközzel együtt.

Érdeklődés esetén munkatársaink készséggel felkeresik Önöket és segítenek az adott célra legalkalmasabb targonca típus és a legelőnyösebb bérleti konstrukció kiválasztásában.

 

Szüksége van targoncára, de nem költene nagyobb összeget beruházásra?

Akár 0%-os kezdéssel is bérelhet GP25N targoncát havi 79 000 Ft+áfa díjért 60 hónapos lekötés esetén, évi 500 üzemóra futásig! Az ár nem tartalmazza a szervízt.

Az ajánlat nem kötelező érvényű, függ az ügyfélminősítés eredményétől, a részletekről érdeklődjön az elérhetőségeinken.

Takács János

Bérletüzletág-vezető

Megtekintés

Sárkány Szabina

Ügyviteli Asszisztens

Megtekintés

Targonca bérlés igényléséhez és árajánlat kéréséhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ajánlataink

Hírlevél