Országos szervizhálózat

A targoncák javításhoz szükséges valamennyi műszerrel és célszerszámmal rendelkezünk, továbbá a gázüzemű targoncák szereléséhez szükséges tevékenységi engedéllyel, illetve az ehhez szükséges gázszerelő műhellyel és a beállításához szükséges gázelemző készülékkel. Így üzemünkben, illetve a helyszínen is el tudjuk végezni a gázüzemű targoncák beszabályozását.

Központi szerviz üzemünkben egyidejűleg 20 targonca javítására van lehetőség, ahol el tudjuk végezni minden típusú targonca nagyjavítását, teljes felújítását, igény esetén fődarabok felújítását is garanciával.

A szervizeket, hibaelhárítást, a meghibásodott targoncák egyéb javítását, ellenőrzéseket, időszakos szakértő vizsgálat során feltárt hibák kijavítását 22 db szervizautónkkal az ország bármely területén a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzük.

Üzemünkben kiválóan képzett szakemberek dolgoznak, akik megalapozták a NIKETRANS Targonca Kft. szakmai hírnevét. Szerelőink jelentős számban részt vettek a nagy targoncagyárak továbbképzésein, és egyéb tanfolyamokon, ahol elsajátították a kifogástalan munkához szükséges ismereteket, és kellő gyakorlatot szereztek a Cat®, HC, Nissan, Mitsubishi, Steinbock-Boss, Toyota, OMG, Balkancar és más targoncák javításában.

Vállaljuk ügyfeleink teljes gépparkjának szervizelését, karbantartását, munkavédelmi vizsgálatainak elvégzését.

A targoncák javítási időtartamára igény esetén csere (bér) targoncát biztosítunk, melyet megállapodás alapján saját targoncaszállító trailerünkkel a helyszínre szállítunk.

Szerviz telephelyeink:

  • Balatonfűzfő (központi telephely),
  • Budapest,
  • Győr
  • Nyíregyháza
  • Pécs,
  • Szeged.

Gáspár András

Üzemvezető

Megtekintés

Primmer Attila

Üzemvezető Helyettes

Megtekintés

Soós Hajnalka

Szerviz Asszisztens

Megtekintés

Péntek Zoltán

Szerviz Koordinátor

Megtekintés

Szerviz bejelentkezéshez és árajánlat kéréséhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Egy munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ajánlataink

Szerviz

VÁLASSZON PRÉMIUM TÖMÖR GUMIABRONCSAINKBÓL. KIEMELKEDŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY, MÁR NETTÓ 37.100 FT-tól

Hírlevél