Hírek

A kezelőülésben töltött hosszú órákhoz optimalizált NR-N3 típussal bővült a tolóoszlopos targoncák átfogó kínálata
21okt.

A hat NR16-25N3H(X) tolóoszlopos targonca modellel nagyobb és folyamatos anyagmozgatási teljesítményt és rövidebb állásidőket realizálhat, ennek köszönhetően a legjobb megtérülést hozhatja ki.

A Cat® Lift Trucks két belépő modell bevezetése, tolóoszlopos targoncák használatának előnyei a széleskörű anyagmozgatásban
03márc.

Az 1,4 tonnás NR14N2L és a 1,6 tonnás NR16N2L tolóoszlopos targoncákat könnyű és közepes feladatokhoz tervezték 7,5 méteres magasságig. Alacsonyabb ára ellenére a gyártó kihangsúlyozza, hogy ezen targoncák minősége, ergonómiája és finom kezelése megegyezik a Cat® targoncacsalád tolóoszlopos tagjaival.

Ismét nagy presztizsű  Red Dot Design díjat nyert el a Cat® Lift Trucks
08ápr.

A zsűri elsősorban a kiváló felhasználói élményt és intelligens formatervezését értékelte a legújabb 1.4 - 2.0 tonnás 48V-os elektromos ellensúlyos targoncában. (Kattintson a cikk címére a teljes szöveg elolvasásához!)

A legfrissebb vevői felmérés eredménye megerősíti a Cat® Lift Trucks anyagmozgató berendezések kivitelezésének fejlesztését
11okt.

A Cat® Lift Trucks pán-európai kiskereskedelmi szállítói láncán belül végzett legújabb felmérés alapján a 3 legfontosabb ok, amiért a vevők az automatizált targoncákat választják: a biztonság, a teljesítmény és a komissiózás hatékonysága. (Kattintson a cikk címére a teljes szöveg elolvasásához!)

Cat® új 48V-os elektromos targonca sorozat
13aug.

Amikor az idő számít, Önnek a legjobb targoncára van szüksége. A CAT EP14-20A(C)N(T) sorozata az egyetlen választás! Egy egyértelmű választás: a Cat® új 48V-os elektromos targonca sorozata (Kattintson a cikk címére a teljes szöveg elolvasásához!)

A Cat® Lift Trucks lépést tart a legújabb trendekkel
22jún.

A nagy kereskedelmi kiállítások folyamatosan ráírányítják a figyelmet az anyagmozgatás iparban megfigyelhető gyors változásokra. Minden vállalat számára fontos, hogy ne maradjon le a fejlődésben, ezért Hans Seijger, a Cat® Lift Trucks EAME régió Marketing és Értékesítési elnökhelyetttese a következő tanáccsal segít a vállalatoknak, hogy lépést tartsanak a trendekkel.

Sokoldalúság és biztonság: a Cat® több utas toló oszlopos targoncák felkerültek az esélyesek névsorára, akik elnyerhetik a „FLTA Safety Award” díjat
01dec.

Sokoldalúság és biztonság: a Cat® több utas toló oszlopos targoncák felkerültek az esélyesek névsorára, akik elnyerhetik a „FLTA Safety Award” díjat. A vadonatúj, sokoldalú N2, több utas toló oszlopos, Cat® targonca generáció bekerült a „Safety Award” döntőjébe, „Excellence”- kiválóság- kategóriában. A targonca gyártás szakavatott bírái kategóriánkét fogják megvizsgálni a nevezett targoncákat az elkövetkezendő hónapokban. A Győztesek nevét 2018. február 24-én hirdetik ki a „Fork Lift Truck Association” (Tagronca Gyártók Egyesülete) által rendezett gála esten.

25 éves évfordulóját ünnepelte a Cat® Lift Truck
27nov.

Vállalatunk idén júniusban ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját az új, különkiadású targoncáival és raktári eszközeivel. Az „ezüst” évfordulónkat számos, kifejezetten ezen alkalomra szánt, „25 Years Special Edition Cat®” (25 éves, különkiadás) matricával ellátott raktári és homlokvillás targonca kiszállításával ünnepeltük. A kiszállítás Järvenpää-i és Dalian-i gyárainkból történt. Már 25 éve, hogy a Cat® Lift Trucks megkezdte működését, Almereben, Hollandiában, pontosan 1992. június 23-án. A legfőbb célunk azóta is az, hogy közelebb kerüljünk vásárlóinkhoz és megértsük Őket, hogy ezáltal is jobban kiszolgálhassunk igényeiket. A Järvenpää-i és Dalian-i gyárainkból történő, különleges kiadású (25 Years Special Edition Cat®) targoncák kiszállításával ünnepeltük 25 éves évfordulónkat. Ezen termékeinket egy jubileumi matricával láttuk el: "25 years anniversary edition” (25 éves évfordulós kiadás). Erre az alkalomra gyártott termékeink magukba foglalták az IC, elektromos és raktári típusú targoncák széles választékát. Az első szériák már júniusban partnereinkhez kerültek és a nyár folyamán folyamatos volt a kiszállítás. Ez az év nagyon különleges a Cég számára, hiszen a Järvenpää-ban található gyárunk idén lett 75 éves. Továbbá még egy hatalmas mérföldkőhöz érkeztünk. Dalian-i gyárunk 2017. június 13-án legyártotta az 50 000. IC targoncát azóta, hogy 2013-ban megkezdte működését. Willem de Jong, az MFD Kereskedelmi Igazgatója elmondta, hogy ezek a sikerek tökéletesen bemutatják az MFD elkötelezettségét, szervezeti erejét és elszántságát a Cégünkkel történő együttműködés terén. Vállalatunk ezúton is szeretnénk kifejezni háláját Ügyfelei támogatásáért és bizalmáért, akik nélkül nem érhettük volna el céljainkat.

Még egy Red Dot Award a Cat® Lift Trucks-nak
03máj.

A végfelhasználók közvetlen bevonása a tervezési folyamatokba nagyban hozzájárult az NR-N2 tolóoszlopos targoncák sikerességéhez az idei Red Dot Award elnyerésében, véli a Cat® Lift Trucks.

Targoncakezelés tipikus hibái
12febr.

Szórakoztató, de tanulságos kisfilmet készített a Cat® Lift Trucks, a targoncakezelés tipikus hibáiról, illetve azok elkerüléséről.

7 tonna hatékonyság
10febr.

Az új DP70N dízelüzemű CAT targonca jelmondata az erő és stabilitás, mindezt környezetbarát, üzemanyag takarékos módon. Úgy tervezték, hogy növekvő teljesítmény mellett csökkenjenek a fenntartási költségek.

Középpontban a Non-Stop profit
10febr.

Az új NR-N2 tolóoszlopos targoncák tervezésekor a növekvő profitra, maximális teljesítményre és a költségek csökkentésére összpontosított a Caterpillar.

Hírlevél